Нашите услуги

Пране

Пералнята разполага със съвременно,функционално и добре поддържано оборудване. Персоналът е обучен, според изискванията на клиентите ни, да прилага точните температурни стандарти на пране и гладене. Според спецификата на материите и тяхната необходимост от третиране, ние използваме висококачествени фирмени препарати. Процесът на пране,гладене и пакетиране е организиран така, че всяка една услуга да бъде качествено и в срок доставена.

Транспорт

Опаковка и доставка на бельо в зависимост от желанието на клиентита . В пакет или колички бельо се взема и връща в уговорените срокове.

Оборотно бельо:

По желание на клиентите ни , ние предлагаме бельо под наем .Тази услуга има за цел да помогне на хотелите в натоварения сезон, когато посрещат много туристи и е възможно да изпитат затруднения, свързани с недостиг на спално бельо.

Покажете подробности

Как работим ние…

Работен регион

Ние предлагаме перални услуги в цяла България (от Пловдив до Бургас) и по протежението на Черно море (от Албена до Синеморец).

Работно време

24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината ние сме на ваше разположение, за да могат нашите клиенти да получат своите поръчки.

Миещи средства

Ние използваме маркови перилни средства на фирма ECOLAB, който ни позволяват да поддържаме винаги високо качество в областта на прането. Новата нискотемпературна технология на пране значително увеличава степента на белота и мекота след изпиране.
Също така удължава живота на текстила. Предотваратява посивяването на текстила след изпиране и е същото толкова ефективен и към цветното спално бельо и хавлии.
Ние предлагаме максимална ефективност и минимални щети на текстила.

Вие искате?

Да се запознаете с нашият отбор?

Да се свържете с нас?

Нашите клиенти